0,00(0 items )

U heeft geen producten in uw winkelmandje.

Betrouwbare verzending

Zo zorgen wij dat u tevreden blijft

Betaling en Verzending van uw aankoop

Van zodra u bij ons een bestelling plaatst wordt de betaling en de verzending verzorgd door onze logistieke parter Suprimax BVBA.
Zij zorgen ervoor dat dat uw bestelling tijdig verwerkt en verzonden wordt door TNT.

Onze bestellingen worden bezorgd door TNT Post. U ontvangt van ons na bestelling een 3S nummer. Met dit nummer kunt u op de site van TNT Post www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen. Op een postbusadres levert TNT Post geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Het kan voorkomen dat u, na het invoeren van het 3S-nummer op de pagina  www.tracktrace.nl , de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze medewerker:
julie@rammant.com

Levertijd

De levertijd is de tijd die TNT Post nodig heeft om het pakket bij u thuis te brengen. Voor de Benelux is de levertijd tussen de 4 à 6 werkdagen.

Tarief van de verzending binnen de Benelux

Op alle bestelling van boven de 75 euro zijn geen verzendkosten van toepassing, voor alle bestellingen van minder dan 75 euro hanteren wij het zeer scherpe tarief van 4,95 euro.

De mogelijkheid tot retourneren

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen.

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren binnen 14 kalenderdagen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat  Rammant Online Store niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

Retourneren binnen de Benelux

De bij Rammant.com online gekochte artikelen kunt u altijd binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. Indien u een artikel wenst te retourneren neem dan contact met ons door een mailtje te sturen naar julie@rammant.com. U ontvangt dan per mail een TNT label waarmee u uw bestelling gratis kan retourneren.

Wijze van verzending van een retour

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt dan kunt u het pakket afgeven op een postagentschap van TNT Post. Pakketten voorziet TNT Post van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van het pakket te volgen via de site van TNT Post www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer. Vanuit België kunt u uw retourzending inleveren bij een Kiala Punt. Op de website Kiala vindt u het dichtstbijzijnde Kiala Punt.Van Kiala ontvangt u een verzendbevestiging voorzien van een barcode. Met deze code kunt u het verzendtraject van het pakket volgen op Kiala en zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Wij betalen het door u betaalde bedrag terug.

Terugstorttermijnen van het aankoopbedrag

De terugstorttermijn gaat in op het moment dat uw retourzending door ons is verwerkt. Als u de bestelling heeft betaald met iDEAL of Homebanking, dan kunt u het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard of Maestro, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.